Freeze Drying of Food Products

Fundamentals, Processes and Applications


(0 recensies)
Freeze Drying of Food Products, Roji Balaji (Institute of Chemical Technology Waghmare ; Manoj (Central Institute for Research on Cotton Technology Kumar ; Parmjit Singh (Sant Longowal Institute of Engineering and Technology Sangrur Panesar - Gebonden - 9781119982067
Samenvatting
Lees Samenvatting Minder Samenvatting
Specificaties
Alle specificaties Minder specificaties
Thema’s
Alle thema's Minder thema's
Recensies
-
Nog geen recensies. Wees de eerste!
Het nieuwe boek van Forugh Karimi

Nu verkrijgbaar

Na De moeders van Mahipar is dit weer zo’n boek dat je koestert en blijft koesteren.

Het nieuwe boek van Forugh Karimi

Nu verkrijgbaar

Na De moeders van Mahipar is dit weer zo’n boek dat je koestert en blijft koesteren.

Nu verkrijgbaar

Alle geschiedenis ooit - Nederland

Een nieuwe reeks van de makers van de populairste geschiedenispodcast.

Nu verkrijgbaar

Alle geschiedenis ooit - Nederland

Een nieuwe reeks van de makers van de populairste geschiedenispodcast.

Hostname: pro-mbooks2